Postcard from Alila Manggis

Long gone are the days sedan man skickade vykort med snigelpost från semesterdestinationen hem till nära och kära.
Idag delar vi ju med oss alla intryck och bilder direkt via socialmedier i blixtens hastighet, på gott och på ont för ibland kanske vi glömmer bort att vara i nuet?
Här kommer iallafall ett vykort från Alila Manggis där vi befinner oss nu och bilderna talar nog för sig själva!

Alila Manggis reception och kombinerade utomhus-lounge är riktigt fin, och här har jag spenderat en timme eller två på seneftermiddagarna för att arbeta litegrann.

Hotellets restaurang i kolonialstil där frukost, lunch och middag serveras från tidig morgon till sen kväll.
Frukosten är  alá carte vilket är att föredra i varma länder tycker jag, bara att beställa och sitta lugnt och skönt och vänta på sin frukost istället för en massa spring och stoj.
Överlag är maten god och prisvärd men inte riktigt lika god som den var på Alila Ubud.

Överallt på Bali finns det lokala korgmakare som gör otroligt fina korgar som den här. Jag har tyvärr inte köpt ett enda jota hittills men har varit nära att slå till på en antik mask som var jättefin samt en häst i sten dom vägde 5 kg, haha.
Vi får se om jag lyckas få något med mig hem, jag har nämligen en man som bromsar mig väldigt effektivt.

Alila Manggis  ligger precis vid havet men där är ingen direkt strand att tala om och havet är lite för vilt just här för att jag ska våga mig i och bada, jag gillar spegelblankt hav bättre eller att bada i pool.

Ja det var ett vykort ifrån mig här på Bali.
Vi åker hem på fredag kväll och har inte riktigt bestämt oss ännu om vi ska stanna kvar här i inte så turisttäta Manggis eller om vi ska avsluta vistelsen i Nusa Dua eller Seminyak.
Där är stränderna är som finast, men där är också betydligt mer turister, kanske har du något tips till mig om ett ställe som vi inte bör missa?

Kram

1 reaktion på “Postcard from Alila Manggis”

  • Cilla skriver:

    Vi var på Bali förra sommaren och var i Ubud, Tulamben och Seminyak. Gillade Seminyak, speciellt Potato head, men det var ingen jättefin strand tyckte jag, mer för surfare. Tulamben hade bra dykning men var väldigt litet. Tror Gili är finast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.