Gör Donken du med! (reklam)

McDonalds som i folkmun kalls för Donken är ju något som de allra flesta känner till, en hamburgerkedja som har i stort sett samma rätter och tillbehör på menyn vart man än i världen vänder.
Jag personligen äter inte snabbmat som hamburgare etc speciellt ofta, men om jag gör det så blir det oftast från McDonald’s inte minst eftersom deras desserter är så himla goda.
I Mc Donalds senaste kampanj-video som du hittar lite längre ner i detta inlägget, är det faktiskt inte maten i sig hos dem som står i fokus utan människorna som tillagar och serverar den som det handlar om.
Nej, jag talar inte om stjärnkocken Johan Jureskog som har blivit lite som en maskot hos Donken med sina specialhamburgare, utan alla andra medarbetar som ser till att maten blir klar i tid och smakar som den ska.
Ofta ungsommar som kanske har fått sitt livs första riktiga arbete, kanske någon som arbetar extra under tiden de pluggar eller kanske någon som sommarjobbar?
McDonald’s själva gör en liknelse mellan sig sig själva och den allmänna värnplikten som togs bort för en väldig massa år sedan, men som visst ska tas i bruk igen, och menar att en anställning hos dem ar en bra start i arbetslivet och en erfarenhet som är bra att ha med sig i bagaget.
Lärorikt, gränsöverskridande, ansvarstagande och ett arbete som faktiskt de allra flesta av oss har möjlighet att söka och klara av med bravur så länge arbetsvilja finns.

*Inlägget är skrivet i dammarbete med McDonald’s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.