Pool Side här på Alila Ubud

av | maj 24, 2017 | Resor

Idag har jag tillbringat dagen pool side här på på Alila Ubud, och det var precis lika avkopplande och skönt som bilderna här i mitt inlägg vittnar om.
Här på Bali är det behaglig temperatur just nu då det är alldeles i slutet av regnperioden, ja lite som svensk sommarvärme + högre luftfuktighet men om en månad eller två blir det betydligt varmare här.
Och är det semester så går jag personligen all in nä det gäller lättja och livsnjutneri, och far inte gärna runt för att kika på sevärdheter osv.
Hur gör du?

Färskpressade juicer med avancerade blandningar och även supergoda smoothies har jag druckit både till frukost och lunch här, gott och nyttigt ska det vara men till en viss gräns, juice med tex rödbetor och grönkål är inte min melodi.
Den höga trappan där i bakgrunden leder förresten upp till själva området där rummen och villorna finns, och där hittar man även ännu en restaurang och ett superfint SPA.

Poolområdets fina restaurang är så välmöblerade in i minsta detalj att man nästan tror att det är ett vardagsrum i skandinavsik stil som man hamnat i.
Brunt, grått och vitt är en strålande snygg kombo och jag älskar fåtöljerna med trä och rotting.

Maten här på Alila Ubud är så himla god, så god att jag redan nu vet att jag kommer att tänka tillbaka på den när vi lämnat och begett oss till nästa ställe.
Ekologiskt och närodlat, ja det finns faktiskt en odlingsplats inne på resorten där man odlar egna grönsaker, frukter osv.
Gårdagens lunch bestod av krispiga calamares och en sushiliknande variant med lax, tonfisk och färsk ingefära bla.
Lagom till vår sena lunch blev vi dessutom bjudna på härlig underhållning av sällan skådat slag, och jag i min tur bjöd på ett riktigt skrattanfall.
Ja som det kan gå!

Ha det fint, vi ses snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *