Hope to stay in bed

av | maj 20, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

När jag fick frågan om jag vill skapa lite fin inspiration i sovrummet med hjälp av Himla , ja då var jag inte speciellt svår att övertala.
Produkterna från Himla är av så härlig kvalitet ochdesignen är enkel och vacker, och  ett extra plus i kanten för deras filosofi när det gäller långsiktiga kollektioner som går att komplettera efter hand med nya kulörer osv.
Produkterna som jag berättar om i detta inlägget är  sponsrade produkter i samarbete med Himla, så vi är på det klara med det.

Det absolut härligaste med att det är helg, är att man kan dröja kvar lite extra länge i sängen och inte behöver studsa upp direkt och starta dagen, det uppskattas av både killarna och av mig.
Får man dessutom lite frukost på sängen (fil+flingor går bra men absolut inget som smular) ja då är livet perfekt!

Skönaste bäddsetet Hope i ekologisk bomull där jag valde en mintgrön kulör (finns fler kulörer HÄR) som passar perfekt i vårt redan svagt mintgröna sovrum.
Bäddsetet matchar jag med vita örngott med vinge, den gröna varianten av sommarens stora nyhet hos Himla nämligen Ehe Strip av tvättat linne samt ytterligare en favorit i linne.
Att blanda textilier med olika struktur går hur bra som helst, prova så får du se!

Sängkappan i vävt hellinne (extra längd 52 cm) blev verkligen ett lyft för helheten precis som det Quiltade överkastet i siden och bomull och decokuddarna i linne. och

Jo till slut kom vi upp och fick bäddat sängen, och som du ser så är det faslig massa kuddar som trängs där vid sänggaveln.
Alla utom den mönstrade kudden kommer från Himla, och deras samtliga decokuddar hittar du HÄR.

*Inlägg med sponsrade produkter från Himla., produktlänkar och adlinks.

1 kommentar

  1. Sofia

    Hej! Tack för din inspireeande blogg! <3
    Detta har inte med inredning att göra, men får jag fråga dig hur en vanlig vardag ser ut för dig matmässigt? Du är så snygg och smal :). Jag försöker gå ner i vikt men lyckas aldrig. Så… Hur gör du för att vara så fin?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *