My first Swedish Grace

Rörstrands mycket omtyckta servis Swedish Grace som formgavs redan på 30-talet av Louise Adelborg, kommer nu även som en barnservis som är tänkt som en fin dop eller födelsedagspresent med tidlös design.
Porslinets dekor i form av ett diskret veteax får i den nya barnversionen sällskap av vilda växter, småkryp och fantasidjur, och kommer i två olika varianter som döpts till Solglimt och Stjärnklart.

My first Swedish Grace är designad av illustratören Lina Ekstrand för Rörstrand, tillverkas i hållbart fältspatporslin och kommer i tre delar och i två färgsättningarna som illustrerar livet på vetefältet under dagtid respektive nattetid.

*Pressbider Rörstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.