Green on my mind

av | maj 13, 2017 | Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen

Sakta men säkert tar de gröna nyanserna allt större plats här hemma hos oss, och ja jag undrar jag om det inte är ännu mer på gång av just denna sköna kulör.
Att grönt dessutom är den stora trendkulören tillsammans med grått framåt hösten 2017 gör ju inte det hela sämre, kul att vara ute i god tid för en gång skull!

Jag har som sagt lite lite planer för sovrummet, den nya sänggaveln i metall blev en riktig fullträff tycker jag, men tyvärr har jag inte hittat några passande sängben ännu.
I veckan kom ett paket med en sängkappa i hellinne (52 cm), nya vita decokuddar, härliga mintfärgade bäddset , blandade örngott i form av vita med grön rand, ljusgröna The Strip samt helt mintfärgade som tillhör bäddsetet.

I paketet fanns även matchande handdukar och badlakan till badrummet i frotté samt våffelhanddukar Fresh Laundry, ja nu blir det idel gröna toner här hemma hos oss.
Är du sugen på att förnya textilierna hemma hos dig så har strong>Ellos just nu en kampanj där de lämnar 20% på samtliga textilier i deras sortiment (inklusive varumärken) när du anger rabattkoden: 355736 (Giltigt t.o.m. 18. maj 2017/max ett köp per kund).

Mattan som skymtar fram inunder kommer från Classic Collection och där ser du även linnekudden Hannelin

I Stingray stolen i köket är det också grönt som gäller, en fin sammetskudde från Classic Collection, en Fornasetti från Svenskt Tenn och underst ett renskinn och pläd med harlekinmönster från Ellos.

*Inlägget innehåller Adlinks samt produkter i samarbete med Himla

*Nybeställning på hemtextil på Ellos. Max 1 gång/kund.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor
märkta med ”Design by”. Odd Molly Home är undantaget rabatten.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *