Gult är inte så fult trots allt

av | maj 8, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i gult, men nu på senare tid så är det som om det lockar mig på något sätt att addera lite knalligt gult (det började vid påsk tror jag) till inredningen här hemma hos oss.
Gult är fult stämmer alltså inte, eller vad tycker du?


Det behöver som sagt inte vara speciellt mycket, som här i hallen där jag ställt en kruka med mässingslook (adlink)  med gula rosor, de billiga från mataffären du vet, en liten pyttegrej som gör stor skillnad just nu i vår hall.

Annat fint som finns i hallen är LOVE printet från Kortkartellet och inte minst Alfred & August koppel och halsband från Wonderboo designade av ALTEWAISAOME, och tillverkade i finaste Tärnsjö-läder.

Trevlig kväll!

1 kommentar

  1. Kattis

    Vilket lustigt sammanträffande! Exakt detta som skett hemma hos mig. Har heller aldrig tyckt om gult men nu älskar jag mina gula inslag i vardagsrummet. Gul är glad och pigg färg som jag blir glad av!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *