I all sin enkelhet

Idag har jag inte hunnit med att skaffa några nya fina helgblommor till oss, tiden räckte helt enkelt inte till idag, men vad gör väl det?
Det finns så mycket annat att glädjas åt just nu, nyfunna bloggvänner ( Johanna Kajson, Isabella Dellermark och Inspo by Me som jag träffade vid en liten bloggmiddag igår, en hel helg som väntar och inte minst en fin pion i all sin enkelhet från förra helgens bukett.

Och ny väntar fredagsmys med mina killar, lite goda ostar och kanske några avsnitt av någon serie eller en film om vi hittar något som faller oss i smaken, just nu känns det som om vi har sett typ allt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.