IKEA + Faye Toogood

av | apr 1, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Det märks minsann att Salone del Mobile och Milan Design Week närmar sig med stormsteg, min mailbox översvämmas av olika inbjudningar till både pressvisningar, utställningar och cocktailparty.
Jag kommer dock inte att åka ner i år (90% säker på detta haha men velar fortfarande) utan tar en paus från det hela eftersom jag vet att jag ändå inte kommer att känna mig nöjd med det lilla som jag isåfall skulle hinna med under de få dagar som jag har till förfogande.
IKEA kommer som jag berättat tidigare, att vara på plats med en stor utställning IKEA Festival där man bland annat visar samarbetet med Tom Dixon och Hay, och nu idag upptäckte jag att man även kommer att göra ett samarbete med Faye Toogood.

Den utställningen är en del av Make Room For Life och heter Enfant Terrible.
Vill du veta mer om vad IKEA kommer att visa i Milano så hittar du hela deras program HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *