Palmgrens + Emma Olbers

av | mar 31, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

En av veckans finaste inredningsnyheter är en sådan med modifikation.
Det rör sig nämligen om en av våra duktigaste möbelformgivare, Emma Olbers, som nu har gjort ett samarbete med anrika Palmgrens , och resultatet är en kollektion med väskor av ofärgat och svart läder samt rotting.

Kollektionen består av tre tidlösa väskor med olika funktioner, dator/arbetsväska, handväska och  en liten söt variant som rymmer tex mobilen och kanske ett läppstift, en uppdaterad klassisk rottingväska med andra ord.
Väskorna som består av ofärgat och svart vegetabiliskt garvat kalvläder och kostar mellan 2 995 – 7 995 kronor säljs i Palmgrensbutiken i Stockholm och via deras onlinebutik från och med april.

*Pressbilder Palmgrens

1 kommentar

  1. Fredagssvepet 13/17 | Living by W

    […] I dag har vi den sista dagen i mars månad. I morgon är det dags att välkomna april. Vi hoppas på en riktigt fin vårmånad. Innan dess tar vi ett klassiskt fredagssvep – håll till godo. Jag börjar med den här vackra bilden från Emma Olbers samarbete med Palmgrens. Olbers är framförallt möbelformgivare och tar sig nu an att uppdatera en svensk ikon. Jag har en klassisk rottingväska sedan många år – snart dags att lufta den. Jag tycker om att materialet och hantverket får vara i fokus i bilden med samstämmiga nyanser. Pressbild: Palmgrens – se även Inredningshjälpen. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *