Pollenallergi

av | mar 19, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

IMG_5324

Söndag hemma hos oss och en riktigt lugn dag där inte så mycket vettigt har blivit gjort, jag har nämligen redan fått känningar av min pollenallergi som jag har sedan några år tillbaka, och när det är så här i början av säsongen så är det ungefär som att bli däckad i en ordentlig förkylning.
Trött, hängig, supersvullna ögon och näsa som rinner.
Bu.

image

image

image

Men vi har iallafall fina blommor här hemma hos oss, min fina Parfymjasmin har jag ju redan visat, men med hem från blomsterbutiken följde även lite tulpaner, eucalyptus och en vinröd blomma som jag inte minns namnet på, typiskt mig.
Helt ljuvliga iallafall, inte minst tulpanerna som ser lite mystiska men samtidigt vilda ut.

3D7A4344

IMG_5316

IMG_5318

image

3D7A4307

Hoppas du haft en fin helg och att du hunnit ladda batterierna inför den kommande veckan.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Nini Tjäder

    Den vinröda blomman i den blanka byttan heter oxalis.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *