IKEA – ännu mer sommarinspiration

av | mar 8, 2017 | Design, Veckans Inredningsnyheter

IKEA_sommar_MASTHOLMEN

Den här veckan blir det mycket nyheter kring IKEA här hos mig, jag har ju redan visat nya köket ASKERSUND hemma hos stylisten Hans Blomquist, tidigare idag visade jag nyheterna som kommer i april och nu blir det som sagt ännu lite mera.
IKEA Sommar 2017 med utemöbler osv hos IKEA inför kommande utesäsong har jag ju redan visat en del ifrån, men med pressmeddelandet igår följde lite fler nyheter, minsann.

IKEA_sommar_APPLARO_bank_med_forvaring_utedusch

IKEA_sommar_MASTHOLMEN_fatolj

MASTHOLMEN en ny serie rottingmöbler med runda omfamnade former som dessutom är lackad för att tåla typiskt svenskt sommarklimat som ju allt som fotats bjuder på både regn och solsken.
Obehandlade rottingmöbler ska man annars var försiktig med att utsätta för väta och fukt i kombination med våra lie kyligare temperaturer, då möglar nämligen rottingen och blir gråsvart och ful.
I vårt klimat funkar rottingmöbler allra bäst i uterum, på treraser med tak osv.

IKEA_sommar_altan_KLASEN_grill

IKEA_sommar_HINDO_tradgardsforvaring_ute

IKEA_sommar_HINDO_planteringsbank

Låt köket flytta ut i sommar och odla dina egna grönsaker precis brevid grillen, färskare och mera närodlat än så kan det inte bli!
Här ser vi bla planeringsbrickorna SALLADSSKÅL och grillen KLASEN samt även planeringsbänken samt förvaringsskåpet HINDÖ.

IKEA_sommar_vardagsrum_inne_ute Pressbilder IKEA

Sist ut ser vi en bild från ett grönskande uterum där bla skåpet och bordet i rotting från kommande kollektionen IKEA Stockholm 2017 har fått ta plats, och ännu fler bilder från den hyllade kollektionen med sammet och rotting i fokus hittar du HÄR .

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *