Hur tråkigt är det med boendeekonomi? (Reklaminlägg)

av | mar 7, 2017 | Annons

Redan i tidig ålder var jag så pass förnuftig och kanske även lyckligt lottad att jag faktiskt kunde, att jag beslutade mig för att köpa en bostadsrätt.
I och med det tog jag mitt allra första bostadslån, faktiskt hos just SBAB, med allt vad det innebär med at ta ett bolån.
Det var såklart lite läskigt och svårt att sätta sig in i hur det fungerar med bolån, om man måste amortera, hur mycket räntan blir om man binder den över viss tid eller inte binder den alls.
Det där lärde jag mig ganska snabbt trots allt, och efter ett tag var det inte det minsta läskigt. När det efter några år var dags för mig att sälja min bostadsätt för att bli sambo och köpa en större gemensam bostad, blev det dessutom riktigt roligt eftersom värdeökningen för min lilla 2:a visade sig ha varit enorm.
Efter det samboförhållandet har jag både flyttat, köpt andra bostäder, både hus och lägenheter och det där med bolän funderar jag inte nämnvärt över efter alla dessa år, det är varken trist eller roligt utan flyter liksom på enkelt när man väl har vant sig vid hur det fungerar.
Boendeekonomi har för mig personligen aldrig varit något som jag upplevt som tråkigt utan snarer så att jag tänkt i banor som hur glad jag är att jag faktiskt tog steget in i bostadsmarknaden i tidig ålder.

SIFO har dock kort en undersökning som visar att väldigt många upplever det där med boendeekonomi som tråkigt och något som man helst av allt inte vill fundera på, och för att råda bot på detta har SBAB gett TV-personligeheten Erik Haag i uppdrag att ta sig ann uppgifter att göra boendeekonomi till något som är jättekul.
Exakt hur han tänker gå till väga för att lösa uppgiften är något oklart, men det talas något om en humorshow i Globen i videon här nedan.
Kan det vara något? Låter det jättekul tycker Du?
Kolla på videon här nedan som jag visar i samarbete med SBAB, och följ även Erik Haag’s resa mot mot Globen via SBAB’s hemsida.

*Reklaminlägg i samarbete med SBAB

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *