En vitaminfylld lördagsdrink

IMG_4782

Den här första lördagen i mars inleddes med en härlig sovmorgon och därefter frukost och lite arbete som var tvunget att göras idag (livet som egen företagare innebär att manstruntar i om det står lördag i kalendern) och när det var klart lite inköp på stan som blommor och godsaker till kvällen.
Blommorna skymtar du där i bakgrunden , och ja det blev en tulpanbukett även denna gång.

IMG_4786

Därefter bar det iväg till bokskogen för en ordentlig powerwalk i motionsslingan, älskar att gå där jämfört med i stan, och väl hemma igen fixade jag till en vitaminfyll drink som kändes både fräsch och nyttig.
Egentligen var det bara min favoritsmak Jordgubb & Rabarber från Vitamin Well som jag pimpade med mycket is, lite färska jordgubbar, citron och citronmeliss på toppen.
Varför krångla till det när man kan göra det enkelt för sig?

IMG_4783 3D7A3527

Och nu ikväll parkerar vi oss i soffan för lite seriemys eller kanske någon bra film, men det känns så himla svårt att hitta något nytt som är riktigt bra just nu tycker jag.
Jag älskar drama med fina miljöer, gärna med lite spänning eller jättespännande kriminalserier, men just dessa båda kategorier känns ganska urvattnade just nu, så pass att vi nyss sett på ett norskt kriminaldrama med Lena Endre, ja det säger väl en hel del.

Ha en fin kväll.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.