20 x Fine Sørensen Leathers

av | mar 4, 2017 | Design

20xsorensen02371

En utställning som jag tyvärr inte hann med att besöka under Stockholm Design Week var 20 x Fine Sørensen Leather, ett samarbete mellan Note Design Studio och danska Sørensen Leather.
En hyllning till naturmaterialet i sig och de härliga kulörena som finns naturligt runt omkring oss.
Och så klart, applicerat på idel fina designting såklart på plats i Note Design Studio’s nyrenoverade showroom i Stockholm.

IMG_4773

IMG_4772

IMG_4774

IMG_4775

4-20x-Menu-No-No-Tables-SL-Spectrum-Royal-Photo-Jonas-Bjerre-Poulsen-R66C0206 Pressbilder fotograf Jonas Bjerre Poulsen

En reflektion vård att stanna upp till för en stund, för har du tänkt på hur olika uttryck exakt samma sak kan få genom att uppdatera dess utseende med en ny textil, ny kulör, eller som här klä den i skinn?
Att skapa förändring utan att nödvändigtvis kassera, köpa nytt osv och så ligger så rätt i tiden eftersom vi alla till mans måste börja konsumera mera förståndigt och ur ett längre perspektiv.
Köpa sådant som vi kan tänka oss att ha länge i vår ägo, ömvårda, klä om efter tidens gång osv, ja det här är ju inget nytt på något sätt, exakt så har man gjort i alla tider före vår tids slit och släng era.

Vill du veta mer om 20 x Fine Sørensen Leather, kika in hos Note Design Studio och danska Sørensen Leather så hittar du mer info och fler bilder.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *