Snygg och smart förvaring

av | mar 3, 2017 | Design

apg9tovqa3fgldy5u8io

När man som vi bor i en sekelskifteslägenhet anno 1906 med det mesta bevarat från svunna tider, dvs sekelskiftesattribut som kakelugnar strukturer osv som är en lisa för själen, så får man också sneda och vinda väggar, ojämna golv och konstiga vinkar och vrår samt inte minst väldigt dålig planering för förvaring.
The good with the bad med andra ord.

kh3mtpsrumrv30tllbah

Som det är just nu så har vi förvaringsutrymme så att vi klarar oss med nöd och näppe hrm hrm om man bortser från att vi trycker in saker här och var i väntan på bättre tider, samt att vi har ett stort förråd på Shurgard hah.
Drömmen vore att få till en snygg och smart förvaringslösning från tex Elfa som jag har sneglat på en och annan gång, inte minst sedan de lanserade de snygga skjutdörrarna ”Flow” här ovan designade av Hanna Werning.
En riktigt smart och bra planerad garderobslösning istället för en walk-in-closet som det absolut inte finns plats för, bores så himla bra.

w47bpkh33mz4anttnxk4

Och senaste nytt från Elfa är deras ”klick-hyllor” där man inte behöver inte borra och skruva, vilket låter riktigt smart tycker jag.
I sovrummet passar den nya klick-in hyllan mycket bra till skor och vikta kläder, ja just sådan förvaring som är så efterlängtad av mig.
Vill du veta mer om Elfas nya klickhyllor, kika då HÄR.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *