Söndagsfika

IMG_4651

Idag var det egentligen meningen att jag skulle varit Göteborg för att delta vid Trendensers #influencersmeetup2017 men det blev tyvärr inte av eftersom jag fått ont i halsen igen + migrän och även mannen är krasslig så det allmän sjukstuga här hemma hos oss.
Ja, så det kan bli ibland när livet kommer emellan.

IMG_4646 image

Men som litet plåster på såret unnade vi oss lite söndagsfika och passade på att inviga den nya slow-brewern Drip som jag visat tidigare här i bloggen och som nu flyttat in hos oss.
jag beställde min via Ellos (Adlink), men den verkar ha blivit så poppis att den tog slut på ett nafs.
Jag dricker heller te än kaffe och mannen vice versa så nu kan vi koka upp vatten i vattenkokaren (Adlink) till båda varianter, riktigt smart.

3D7A3322

IMG_4650 3D7A3345

Och när jag ändå var i farten köpte jag även koppar och assietter av det rustika keramik porslinet med fläckar som du hittar HÄR (Adlink), en måttsats med mässingslook samt jättefina svarta bestick (Adlink) som jag ska visa mer av senare.

Ha en fortsatt fin kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.