Nobis Hotel Copenhagen

av | feb 26, 2017 | Design, Veckans Inredningsnyheter

roh-Nobis-Hotellrum-07-710x899

Du som har följt min blogg ett tag vet att jag älskar designhotell i allmänhet och hämtar mycket av min inspiration därifrån, samt den personliga favoriten Nobis Hotel i Stockholm i synnerhet.
Nobis Hotell drivs ju av familjen Catenacci som även driver hotell Miss Clara och Skeppsholmen i Stockholm, och nu utökar de sitt hotell och restaurangimperium med ytterligare ett hotell, nämligen Nobis Hotel Copenhagen.

roh-Nobis-Hotellrum-05-710x899

nobis-copenhagen-02

Hotellet finns inrymt i en gammal byggnad central i Köpenhamn med närhet till Centralstationen, Tivoli och Ströget och har fått nu design av ingen mindre än välkände arkitekten Gert Wingårdh.
Hotellet med sina 77 rum och sviter är planerat att öppna lagom till sommarsäsongen 2017, ett efterlängtat hotelltillskott i Köpenhamn!

roh-Nobis-Hotellrum-Typ-F-07

1132f353_z

roh-Nobis-Hotellrum-08-710x899 Bilder via Nobis Hotel Copenhagen

En vistelse där lite längre fram hamnar definitivt högt upp på min önskelista, och resan dit härifrån Malmö är ju inte speciellt lång så vem vet, jag kanske blir stammis där också?
Vill du veta mer om Nobis Hotel Copenhagen, kolla då HÄR och även hos Design Hotels som marknadsför hotell helt i min smak!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Dagens kontor på Miss Clara

    […] är ett systerhoteln till Nobis Hotel där vi har bott många gånger förut, och även snart till Nobis Hotel Copenhagen , men Miss Clara är en ny trevlig bekantskap. Kan varmt rekommenderas på alla sätt och […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Dagens kontor på Miss Clara

    […] är ett systerhotell till Nobis Hotel där vi har bott många gånger förut, och även snart till Nobis Hotel Copenhagen , men Miss Clara är en ny trevlig bekantskap. Kan varmt rekommenderas på alla sätt och […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *