Bloomingville Furniture AW17

av | feb 25, 2017 | Design

ImageHandler.ashx-13

Idag tänkte jag gå händelserna i förväg en smula, och helt sonika visa dig danska Bloomingville’s möbelkollektion som kommer hösten/vintern 2017.
Här ser vi tydliga tecken på rådande inredningstrender, ja vi kikar vidare så ska du få se!

ImageHandler.ashx-3

ImageHandler.ashx-4

ImageHandler.ashx-8

Minimalistiska soffor och fåtöljer med runda former och ofta utan lösa plymåer, är den trend som syns just nu som den starkaste sofftrenden.
Lägg sen till sammetstextilier i förslagsvis rosa, grå och beige nyanser så är det klappat och klart för den som vill vara trendig.
Jag beställde ju min rosa soffa redan förra sommaren, vill inte vara stöddig på något vis men lite koll på trenderna har jag nog trots allt, haha.
Och budgettipset till dig som vill vara trendig utan att göra en stor investering och byta soffa, är såklart att uppdatera din nuvarande soffa med fina decokuddar av sammet!
Här ovan ser vi även en variant av podiumbord med guldmetallic-look, även det en av årets trender.

ImageHandler.ashx-6

ImageHandler.ashx-11

ImageHandler.ashx-2

ImageHandler.ashx-9

ImageHandler.ashx-7

Puffar!
Runda puffar i olika storlekar, med eller utan struktur och allra helst i sammet har vi redan sett, ja jag vet inte hur många lanseringar redan i år HÄR och HÄR bla, och fler lär det bli har jag en bestämd känsla av.

Övriga produkter som kommer hos Bloomingville AW17 spar vi en smula tycker jag, men var så säker på att det kommer mera!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *