Mini Greenery

av | feb 21, 2017 | Design, Hemma hos Inredningshjälpen

IMG_4545

Idag kom solen och hälsade på en stund i köket här hemma hos oss, och den varan har vi inte varit bortskämda med på länge så jag tog fram kameran, och hundarna lade sig som små soldyrkare på golvet och njöt i fulla drag.
Nu kommer våren gissar jag!

3D7A3184

IMG_4549

I köksfönstret vid arbetsbänken i köket trängs så gott som alltid olika kryddörter som oregano, basilika, koriander mfl i olika krukor.
De tillför så mycket härlig grönska för en liten peng, också är det helt fantastiskt vilken skillnad det blir när man lagar mat, gör sallad osv när man har färska kryddor till hands jämfört med torkade på burk.
När jag gör köttfärssås använder jag ofta färsk oregano eller timjan, basilika använder jag till mozzarella, och koriander när det vankas både tacos och skaldjurstacos mm.

3D7A3207

IMG_4546

Också flaskorna för handtvål och diskmedel, den stora från L:a Bruket är för länge sedan tom på dess ursprungliga innehåll, men fylls på med utspätt diskmedel (YES) som inte är någon höjdare rent utseendemässigt att ha framme, och handtvålen från Hing doftar ljuvligt av citrongräs.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *