Rådmansgatan 70B

image

Idag tänkte jag att det kunde vara på sin plats med ett litet Hemnet-span här hos mig, och denna gången är det en nyproducerad lägenhet med adressen Rådmansgatan 70B som stylats av otroligt duktiga stylisten Anna Leena Karlsson , och vet du vad, om man vill kan man köpa bostaden fullt möblerad så som den är!
Gubi’s fina sofa STAY hade då jag inte direkt tackat nej till om vi säger som så!

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MDE0MjMvaGlnaHJlcy82MTc5MTAzLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== image aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MDE0MjMvaGlnaHJlcy82MTc5MDk3LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== image image Rådmansgatan-7 image

imageMäklarbilder Alexander White

Vill du se fler bilder från Rådmansgatan 70B så skynda vidare till Alexander White som saluför objektet eller besök Anna-Leena’s blogg för mer info om möblerna som använts vid stylingen.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.