Post Valentine

av | feb 16, 2017 | Design, Hemma hos Inredningshjälpen

IMG_4469

Den här veckan går lite på halvfart minst sagt, eftersom jag legat mestadels nedbäddad med feber, halsont och ett afte-angrepp utan dess like, du som vet vad afte är vet vad jag menar, det gör så ont att man tror att man är på väg att dö.
Nu dog jag ju inte den här gången heller utan börjar så sakta känna mig bättre, och det är jag så tacksam för eftersom jag absolut inte har tid att vara sjuk just nu.

3D7A3000

IMG_4470

Paris Pink Tint, London och Palm Springs

Art Deco perfection!

FullSizeRender

Och senaste numret av My Residence, rekommenderas!

3D7A3021

Så av nyss förklarade skäl blev det ingen vidare romantisk Valentine Day här hemma hos oss men jag blev bortskämd med fina rosor och Piggelin (min livräddare i veckan) av mina killar också kom det ett paket med fina kuddar från Nina Kullberg med posten.
Så nu njuter jag i fulla drag av dessa härligheter som lyser upp vardagsrummet lite extra just nu.
Och kärleken och annat härligt kan man ju fira hela året om och inte bara den 14 februari, så det blir snart tillfälle för det.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Nina Kullberg – Broderade

    […] från Nina Kullberg, ja framförallt de fina kuddarna som jag har några av här hemma hos mig känner du säkert till sedan tidigare, och idag vill jag gärna visa Dig senaste nytt därifrån. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *