IKEA Art Event 2017

Strax är det dax för ett nytt Art Event hos IKEA och den här gången är det 12 olika verk skapade av hyllade samtidskonstnärer från olika delar av världen som alla har två saker gemensamt: tecknandet och viljan att göra sin konst tillgänglig för många.

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0 Pressbilder IKEA

Årets konstupplaga från IKEA är livfull och varierad, där konstnärerna har använt sig av allt från blyerts, färgpenna, bläck, krita och kol till akvarell, gouache och pastell. Bilderna förmedlar en mångfald av personliga uttryck och berättelser – några berör kultur- och samhällsfrågor, medan andra reflekterar över livet och tillvaron.

Motiven är tryckta på tjockt, matt papper med en taktil yta, och självhäftande väggfästen medföljer.
Säljstart IKEA och www.ikea.se: 7 april 2017 Pris: 99:-/st

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.