Checkat in

av | feb 5, 2017 | Hotelldesign

IMG_4052

Igår checkade vi in på Hotel Diplomat och det kan man utan underdrift säga är en favorit i repris även om det var ett tag sedan sist, det finns ju en del härliga hotell att välja mellan i Stockholm.
Ett guldkorn som fortfarande står på min önskelista är dock den här pärlan (adlink)

IMG_4050

image

Vi packade upp, jag tramsade mig lite på Instastories och sen var det dags att kolla in första deltävlingen i Melodifestivalen.
Vad tyckte du?
Jag fastnade inte för en enda av låtarna, nästan så det var jobbigt att genomlida en del av bidragen tyckte jag, så vi får hoppas att det blir bättre låtar framöver.

IMG_4051

IMG_4054

Efter det käkade vi middag nere i T/Bar hotellets restaurang, perfekt att bara gå ner där och äta lite gott, inte minst när man är lite trött och inte orkar gå ut på stan men inte vill tumma på det där med bra mat.

IMG_4053

IMG_4055

IMG_4048

Och i morse vaknade vi upp i det här härliga rummet med ett så fint badrum att jag skulle vilja stjäla det med mig hem, en superskön säng med härligt dunfluff och hotellkrispiga lakan.
Sängramen är j tokfin, att jag inte tänkt på en sådan?
Fåtöljerna i sammet i en fin beige nyans är både fina och sköna att sitta i och kommer från Fogia.
Hotellfrukost på det, och det behöver ju ingen närmare förklaring.
Nu startar snart Stockholm Design Week och Stockholm Furniture Fair, härligt att vara på plats!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Camilla

  Hej! Far du någon aning om vart sänglamporna i mässing kommer ifrån? Har nämligen en fullstor version här hemma som jag ärvt av min morfar som jag inte vet vart den kommer ifrån riktigt, skulle va kul att veta!
  Älskar din blogg!

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Efter-mässan-krasslig

  […] blommor på Diplomat Hotel som jag knäppte en bild på strax innan vi checkade ut i förmiddags och satte oss i bilen för […]

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

  […] event, mässdagar, festligheter på kvällarna och trötta fötter.. Denna gången checkade in på Hotel Diplomat, en annan personlig hotellfavorit i […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *