Pink Candy

IMG_3982

Hej torsdag, vad kul att du kikar in här hos mig!
Dagen idag har ägnats åt massor med mail som behövdes svara på, förberedelser inför nästa veckas begivenheter i Stockholm, påbörjat packningen osv, och i vanlig ordning har jag med mig alldeles för mycket saker.
Känner du igen dig?
Problemet för mig är att jag har så himla svårt att bestämma i förväg vad jag vill ha på mig, det måste liksom kännas rätt just den dagen…

image image IMG_3986 IMG_3984

Jag slog till på några nya produkter från Clinique när jag var inne på Åhléns tidigare idag, ett Chubby Stick som funkar som rouge, ett mindre stick som är till läpparna och ett läppglans i deras Pop serie i kulören Bubbelgum.

Som rosa godbitar, jag sa ju det!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Pink Candy”

  • Therese skriver:

    Hej, för evigheter sedan köpte du en lampa (grön marmorfot) på Lagerhaus som du direkt köpte en snyggare glödlampa till. Jag tänkte höra om det kanske minns var du köpte glödlampan? Stort tack på förhand!

  • Maria Occhio Serrano skriver:

    Hej, har sett dem på dig och på olika bilder du lagt upp
    Dessa underbara örhängen, var kommer de ifrån?
    Ha en mysig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.