Ljuvligt ljus i sovrummet

av | jan 27, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

IMG_3875

Idag när jag som hastigast kikade upp från datorskärmen från min skrivplats här hemma, så slogs jag av vilket ljuvligt ljus och skuggspel det var inne i sovrummet just då.
Det är sådana små detaljer man kan notera när man tillbringar en hel dag inomhus i sitt hem, och är man dessutom road av att ta fina bilder till sin blogg så blir man så klart hur glad som helst över en sådan sak och är framme med kameran.

IMG_3876

IMG_3877

Sovrummet har alltid varit min favoritplats i vår lägenhet, och den känslan har förstärkts ytterligare sedan vi tog bort tapeten, målade om, fixade till kakelugnen osv i somras.
En riktig pastellkaramell tycker kanske en del, men helt i min smak så det är det rätt för mig, och det är det viktigaste.
Att inreda för sin egen känslas skull och för sitt eget välbefinnande snarare än vad trender osv pekar på.

3D7A2091

IMG_3878

IMG_3874

Idag hanns det inte med att skaffa någon helgbukett, det var helt enkelt så mycket arbete som behövde göras att jag inte hann med.
En ensam ros har jag dock på mitt sängbord, en ros som jag fick av min man eftersom jag nu i veckan äntligen har kommit en bit på vägen med något som jag kämpat för länge.
En härlig känsla som blir en fin start på helgen och förhoppningsvis hela våren.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *