Fyrklövern lanserar Royal Dream & Royal Garden i samarbete med Lars Wallin

av | jan 26, 2017 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_3849

Sveriges ledande couturedesigner, Lars Wallin, har i samarbete med Fyrklövern låtit förverkliga en dröm, nämligen att skapa en ny porslinsservis värdig en prinsessa.
Vilken prinsessa Lars Wallin haft i åtanke vid skaparprocessen framgår inte av pressmeddelandet, men nog är det en sirlig och feminin servis som presenteras.
Resultatet, servisen Royal Dream med kompletterande delarna Royal Garden som lanseras nu i slutet av januari 2017 ser vi här via pressbilderna.

IMG_3851

IMG_3853

Lars Wallin är ju känd för sina fantastiska klänningar, och just virvlande sidenband från hans glamorösa klänningar blev inspirationen till den exklusiva serviskollektionen Royal Dream.
En blomstrande somrig servis med små eleganta detaljer för sommarens alla fester och bröllop!

IMG_3852

IMG_3846

IMG_3854

IMG_3850

För att ytterligare förhöja det sobra porslinet i Royal Dream har Lars Wallin designat de tre prunkande porslinsdelarna i Royal Garden, bestående av bröd- och kuverttallrik samt en liten skål med lock.
Dessa har prytts med klättrande luktärter i blek pastell och nordiska fjärilar mot mjukt lindblomsgrön tonad botten. Motiv som hämtade ur en förtrollad slottsträdgård, illustrerade av formgivaren Anna Handell. Till det stillsamma vita Royal Dream sortimentet blir Royal Garden ett lekfullt komplement och tillsammans blir de bara ännu vackrare.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Afternoon Tea med kunglig glans hos Lars Wallin

    […] att jag bloggade om Royal Dream då nyheten om servisen släpptes i januari, så vill du kika på pressbilderna som gör produkterna mera rättvisa än mina bilder, så hittar du det inlägget HÄR. Eller också […]

    Svara
  2. Jessica

    Royal garden är en otroligt fin servis. Finns det någon återförsäljare i Stockholm tro?

    Svara
  3. Inredningshjälpen

    De har inga återförsäljare utan du köper direkt via deras hemsida!

    Mvh Anette

    Svara
  4. Jessica

    Ok, stort tack!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *