En sista glimt från IMM Cologne

av | jan 19, 2017 | Design, IMM Cologne 2017, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

IMG_3607
Ikväll visar jag en sista glimt från IMM Cologne, och jag startar med ännu en helvit bild från Strings monter, fler bilder därifrån hittar du HÄR

image

IMG_3611

Pulpo är en favorit som jag alltid kikar in hos på mässorna och klart som tusan att jag blev glad att se deras fina dagbbädd och lampan ODA, båda av Sebastian Herkner, nu kommer i ROSA.

IMG_3604

image

Soft rosa vibbar fanns det även hos danska Muuto vars nyheter jag bloggat om tidigare i veckan.
Nya Outline fåtöljen får dessutom stå som mall för den våg av soffor, fåtöljer osv i just den här nyansen (cognac?) som syns överallt just nu.

IMG_3612

IMG_3609

Också hälsade jag på hos &tradition mer om deras vårkollektion och fina pressbilder finns HÄR.

IMG_3615

IMG_3613

IMG_3601

Vår italienska agentur Ethimo vill jag såklart också visa, men deras stora nyheter kommer först i Milano om några månader.
Några små nyheter fanns det dock och visst verkar det precis som många andra internationella varumärken hämta inspiration från den skandinaviska designen och de ljusa nordiska träslagen?

3D7A1253

Och på tal om nordiskt och ljusa träslag, vitoljad eller vitsåpad ek kommer stort just nu och här ser vi en glimt från vår andra agentur på plats, danska CASØ vars fina skåp i bild är en av nyheterna.
Så fint med de öppna hyllorna i kombination med skåpet nedan.

image

IMG_3605

Design House Stockholm har vi är näst, och jag föll för nya snygga stolen Torso designad av Lisa Hilland och även deras nya blomstertrappa är fin!

3D7A1434

Säg hej till Hven av Anton Björsing, mer om detta kan du läsa HÄR om du inte redan har gjort det!

3D7A1371

Zanat hade med sig de ganska så nya pallarna Tattoo designade av Helder Gerth Wingårdh och Sara Helder.
Hantverk och tradition, på pricken det som mycket handlar om just nu.

3D7A1466

Också var det ju en lite omsusad lansering av Villa P.T och där var jag såklart och snokade runt lite grann bland nya möbler, tapeter, speglar och textilier.

IMG_3553

Sist men inte minst vill ha med en liten reminder om den träffsäkra trendutställningen IMMSpired signerad Vosgesparis, tänk om mässledningen i Stockholm hade pushat någon duktig bloggare på samma sätt på någon av deras mässor.
Läs mer HÄR

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Trender och favoriter från Stockholm Furniture Fair 2017

    […] av Lotta Agaton (igen) och denna monter var ju i stort sett den samma som den som visades på IMM Cologne. Lotta,du är […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

    […] mässan ställde Ethimo ut som är vår italienska agentur för utemöbler ut, och det fanns även tid att spana in övriga […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *