B&O lanserar Beoplay M5

av | jan 15, 2017 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

bi1bhtc0almgvdcftanz

Den här veckan har det verkligen varit en strid ström av inredningsnyheter som har hittat vägen till mig och fångat mitt intresse.
Varje vår och höst är det samma visa, och faktiskt brukar våren vara ett strå vassare än hösten, jag antar att det har med förväntan på det nya året som ligger och m väntar helt orört framför oss.
Idag tänkte jag visa ytterligare en nyhet innan jag tar en liten paus i nyhetsrapporteringen, se här senaste nytt från Bang & Olufsen!

cy07tr47nbbelizsj3lx

c71m9kdyt0hatk8ntzqr Pressbilder B&O

B&O PLAY lanserar nu en tredje familjemedlem av trådlösa högtalare för hemmet, nya Beoplay M5 med ett varmt uttryck i exklusiv design av Cecilie Manz och Bang & Olufsens välbalanserade Signature Sound.
Beoplay M5 har ett hölje av exklusivt ulltyg som kommer i två kulörer, Natural och Black och har imponerande 360 graders ljudspridning oavsett var högtalaren placeras i rummet.
Med inbyggd tillgång till musiktjänster som Spotify och Deezer kan du ansluta Beoplay M5 till andra trådlösa högtalare för att få en komplett multiroom-upplevelse.
Pris i butik från 5.999 kr

Vill du veta mer om nya Beoplay M5 kika HÄR

*Pressbilder och utdrag ur pressmeddelande

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *