86-1222b

Tack vare Frida’s alltid lika uppdaterade söndagssummeringar om allt nytt som hänt i inredningsbranschen under den gångna veckan, fick jag igår nys om sprillans nystartade Navy Stories, som är en helt ny bekantskap för mig.
Ett familjeföretag I Borås som tillverkar ekologiska sängkläder mfl textilier och är eGOTS-certifierade, vilket innebär att produkten består av ekologiskt material som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO), samt uppfyller sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten.
Produkterna hittar du redan nu hos Ellos, och kommer även att finnas på plats på Formex nu i januari.
Spännande!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *