Prinsen på ärten

image

Igår hämtade jag ut några paket på posten, och Affe var inte sen att beslagta den härliga stora sammetskudden (adlink) från Dirty Linen som är en av deras senaste nyheter.
Affe är ju värd det allra bästa, och han har samma smak som matte så jag låter honom hållas.
Utdragna tänder och dessutom med en fånig tratt just nu, eftersom han envisas med att slicka på tassarna som måste svampbehandlas, så det är mycket bekymmer just nu.
Dessutom har lille August blivit förkyld och snörvlar och nyser, rena sjukstugan hos oss med andra ord.
Koftan (adlink) som skymtar där brevid är min och bara min, så mjuk och skön!

image

I ett annat paket kom nya doftljuset Hurricane Soda från Skogsberg & Smart (gåva), som är både fint och bra ur miljösynpunkt då man kan köpa till refill så att man kan använda själva ljuslyktan hur många gånger som helst.
Hurricane Soda Wicked Wood gör Skogsberg & Smart i samarbete med Candelize, och Wicked Wood har en doft av skogens alla dofter.

image image

”Hur många kuddar kan man ha?” frågar mannen lite försynt, när jag faller för den ena fina prydnadskudden efter den andra.
Hur många som helst svarar jag, och i synnerhet om det är sådana kuddar (adlink) som man vet med sig att man vill behålla i många år framöver.
Kanske inte att ha framme allesamman hela tiden, utan ta fram och använda efter årstid, byta ut för att förnya soffan osv.

*Inlägget innehåller adlinks

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

4 reaktioner på “Prinsen på ärten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.