Happy (black) Friday!

av | nov 25, 2016 | Design, Okategoriserade

image

Jag har ju redan tipsat dig om bra Black Friday erbjudanden här hos mig, men här kommer ett litet tips till om att Du ska kika in hos Åhléns som har startat sin REA och där kan du göra massor med fina fynd, upp till 70% rabatt tror jag minsann.
Åhléns är en av mina favoritbutiker, där finns liksom allt man behöver från strumpor, mode, make-up & skönhet, inredningsprylar, saker till köket och säkert en hel del till.
När de stängde Åhléns butiken här alldeles bredvid oss för ca ett år sedan blev jag riktigt less, för det var så himla enkelt och lätt och gå in där och plocka ihop lite vad man behövde.
Men sedan dess har jag faktiskt börjat beställa online istället, och den servicen hos dem är så himla proffsig.
Lätt att beställa, klara tydliga leveransbesked och sen kommer allt paketerat jättefint, ja nästan som julafton.

3d7a9632

Nu senast så köpte jag pallen Lea inte exakt den kulören som jag var ute efter, men denna är också superfin och finns även i blå sammet. (just nu med medlemsrabatt)
Jag köpte även den supersköna ullkoftan från Filippa K som ligger där på pallen, och från Filippa K kommer även min lilla vinröda kuvertväska.

image

image

Jag gissar att jag kommer att använda koftan flitigt hela vintern, den är ungefär lika mjuk och skön som nyklippta August, att klappa på honom känns ungefär som ett mysig lammskinn, ja man kan nog likna honom vid ett litet lamm, haha.

image

image
Och som de så ofta blir när jag är i farten så unnande jag mig den fina bonbonnieren från Georg Jensen, en ny lyxig doft från Bvlgari, ett matt läppstift från Clinique (bästa!) och sist men inte minst en handkräm som doftar lavendel.

Happy Friday!

*inlägget är skrivet i samarbete med Åhléns

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *