Ellos – Black Friday

av | nov 25, 2016 | Affiliate, Design, Okategoriserade

Black Friday Black Weekend infaller som du säkert vet sista helgen i november, och är lika med startskottet för julhandeln, förvisso ett kommersiellt jippo som vi anammat från USA men vem tackar nej till riktigt bra erbjudande? Inte jag!
Hos Ellos tex hittar du massor med bra grejor till kraftig nedsatta priser och dessa gäller faktiskt hela helgen*, men skynda att fynda för de bästa godbitarna ryker snabbast som du vet.
Här nedan har jag valt ut några av mina favoriter, klassiskt snygga plagg, skor och accessoarer som håller över lång tid.
Klicka på respektive produkt så hitta du all info (adlinks)

Också massor med fina saker till hemmet såklart, lyxiga sängkläder från Himla, fina möbler och inredningsdetaljer från både Ellos eget sortiment och varumärken som tex Bloomingville och Watt & Veke.
Även här kan du klicka direkt på produkten för mer info (adlinks)

Som du ser så finns det hur mycket fint som helst att fynda just nu, och enda svårigheten som jag ser det, är att verkligen kunna bestämma sig för VAD man ska slå till på, inte OM.
Jag personligen skulle kunna slå till på allihopa, och mer därtill.

*Inlägget innehåller collage med adlinks.
*Gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 2016-11-27. Gäller alla varor märkta med Black Weekend. Röda priser gäller!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Fixa stilen med Ellos Black Weekend

    […] om du missade mina toppenbra Black Friday Tips hos Ellos igår, så gäller detta erbjudande som sagt hela […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *