Efterlysning

av | nov 20, 2016 | I spy with interior eye, Okategoriserade

Untitled

Idag postar jag en önskelista i repris från juli månad och anledningen till det är att jag är på jakt efter pallen som syns i bild.
Pallen LEA i just den kulören Dusty Pink/svagt lila som fanns i Åhléns sortiment tidigare, men som nu bytts ut mot en mera beige variant skulle jag bli SÅ HIMLA GLAD om någon har i sin ägo och vill sälja denna till mig?
Inser att det är lite som att leta efter en nål i en höstack, men jag gör ett försök.

loveseatpuff

Jag efterlyser även en sån här pall, eller Love Seat Puff som den egentligen heter från Day Home och allra helst i svart.
Någon som har en sådan som vill sälja denna eller vet var jag kan hitta en sådan?

"81-4723<br

Och när jag ändå är i farten passar jag på och kollar om någon möjligtvis har en sådan här vinröd sammetskudde med frans, även denna från Day Home och från förra året om jag inte minns fel, som vill sälja denna till mig?

Make My Day!
Nu håller jag tummarna för att jag får napp på de här sakerna som jag bevisligen har varit alldeles för sen att fatta galoppen på.
Skriv en kommentar eller maila
[email protected]

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *