“Vem tror hon att hon är?”

img_2295

Fredag hemma hos oss, en helt vanlig dag utan vare sig ups eller downs om man bortser från en sak som gör mig både irriterad och lite fundersam, och har inte bestämt mig ännu huruvida jag ska ta upp det i ljuset eller bara låta det vara?
Jag tål en hel del men när väl bägaren har runnit över, ja då är som sagt glaset mer än fullt.

img_2294 3d7a9271

Jag vet inte vad Du tycker och om du kan ge mig något råd, men jag tycker inte att det känns helt ok när man läser en text och känner igen texten nästintill till punkt och pricka och orden är ens egna fast “skrivna” av någon annan.
Känslan av att man skulle vara en idébank och utnyttjad till max fast ändå helt ignorerad…och inte bara en engångshändelse utan vid upprepade tillfällen.
Förlåt om jag svamlar, men jag har nog inte riktigt sorterat tankarna ännu utan tänker högt, och samtidigt som den andra hjärnhalvan tänker att reaktionen kan bli, “vem tror hon att hon är?”

img_2296 img_2292 img_2293

Detta plus några andra händelser den senaste tiden gör att jag tvivlar starkt på hela den här grejen, om det verkligen är något jag vill fortsätta med eller om man bara borde packa ihop och stänga butiken, typ.

3d7a9288 3d7a9269

Det här blev nog det mest deppigaste inlägget på riktigt länge, men efter en skön natt bland det där fluffet, och en rejäl sovmorgon imorgon så har jag förhoppningsvis sorterat tankarna och känt efter lite grann.
Jag siktar in mig på det.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

10 reaktioner på ““Vem tror hon att hon är?””

 • Marie skriver:

  Även om det är svårt att ge råd när man inte vet exakt vad det handlar om så ska man inte låta människor trampa på en eller förminska en. Du ska inte ge upp, kämpa. All lycka och uppmuntran till dig.

 • Anna skriver:

  Har inget bra råd men skickar en peppkram! När man tänker efter så kan alla säga “vem tror hon att hon är?” till alla på något plan, det finns alltid någon som är större även om man ibland kanske måste gå utanför landet eller till en annan generation för att hitta henne. Och det gör ju det sättet att tänka löjligt även om de som tänker så inte förstår det själva. Tänk tillbaka bara en eller två generationer, hur många av de stora inspirationskällorna idag fick inte höra de orden då?!

 • Frida skriver:

  Har noterat att flera stora inredningsmagasin klipper i dina bloggtexter och jag tycker du ska markera. Set är inte okej eftersom de aldrig anger källan / länkar tillbaka till dig.

 • Ninni skriver:

  Hej Anette,
  Känner Lejonet i mig…klorna åker fram…morrar i mungipan…
  Nej, det Är inte okej. Lyft fram det i Ljuset…så kan vi som med glädje besöker Dig här för det Du Delar och Ger av Ditt arbete, ge Dig stöd.
  Markera NO more.
  Har själv varit med om att bli “stulen” på design. Jag markerade.
  Varma Ljusa Kramar från Ninni, med mjuka tassar 😉

 • Lena Oe skriver:

  Hej!
  Måste säga att jag blir bedrövad av det du skriver, tycker det är ett så uselt beteende att kopiera någons texter. Jag har följt dig länge, det började med din gamla blogg för att fortsätta här. Din inredningsblogg är den enda jag läser dagligen, och jag känner ingen nyfikenhet på att läsa andra bloggar som är tämligen lika varandra. Din sticker ut, och det är säkert därför de så gärna “lånar” ditt material för att försöka höja nivån på sin egna blogg. Patetiskt.
  Försök sätta dig över det, eller kontakta de som gjort kopieringen. Förr eller senare faller blir de på eget grepp och får stå där med rumpan bar. Om jag hade läst andra bloggar och upptäckt det så hade jag inte varit tyst utan kommenterat det skarpt hos berörd persons blogg.
  Fortsätt ditt bloggande, utan den skulle bloggvärlden bli betydligt tråkigare!
  Önskar dig en trevlig helg!

 • Ingrid skriver:

  Låt det inte passera utan att söka ifrån. Peppkram du underbart inspirerande tjej. Ett sant nöje att läsa dina inlägg. Kram

 • Pernilla skriver:

  Förstår dig. Säg ifrån det är inte ok. Gillar din blogg jätte mycket och hoppas verkligen att du fortsätter. Kram Pernilla

 • Anna skriver:

  Trist att läsa, absolut inte ok. Stå på dig din blogg är bäst vore riktigt tråkigt om du packade ihop. Styrkekramar till dig!

 • Linda skriver:

  Så tråkigt men jag tycker faktiskt att du skall säga ifrån även om det känns jobbigt. Det är faktiskt inte ok att stjäla någon annans texter. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.