Blekrosa

av | nov 6, 2016 | Design, Okategoriserade

img_2215

Due to rådande sjukstuga, eller vad man nu ska kalla de för när man är helt utslagen efter en utdragen visdomstand, så tänkte jag att det eventuellt kunde lätta upp stämningen med lite nytvättade sprillans nya textilier i sovrummet,  och  skred till verket med det tidigare idag.

img_2213

Det finns inte mycket som smäller högre på härlighetsskalan än att få krypa ner i en säng med nytvättade sängkläder, så mödan värt med andra ord, och jag fick fin hjälp med det hela av min man som är en fena på det allt som har med tvätteri att göra.

img_2210

img_2211

Nya sänglinnen i kulören blekrosa (adlink) från Himla som jag kompletterat med örngott (adlink) från Ellos Premium Quality (adlink) som finns i flera olika varianter, men dessa två är ju som gjorda för varann!

img_2212

img_2216

img_2214

Överkastet i siden som heter Delia (adlink) har jag visat förut men det tål minsann att visas igen, och på toppen ligger linnepläden Hannelin (adlink), en annan favorit här hemma hos oss.
Där vid stolen skymtar du även vår sovrumsmatta som kommer från Classic Collection , också har vi ju prydnadskuddarna Starstruck (adlink) som du säkert känner igen från Dirty Linen (adlink).

Och med detta sagt och gjort kan det minsann inte bli något annat än bättre, det hoppas jag på!

Kram

*Inlägget innehåller Adlinks

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *