Glöggtider och Blossa med ny design

unspecified-13

Tidigare i höst lanserades Blossa’s Årgångsglögg med smak av Kråkbär, och nu när november är här och glögg och glöggfesterna är inom räckhåll, har Blossa lanserat nya inspirationsbilder som även visar dess nya design,
2016 års Blossa (hela sortimentet) kommer alltså med ny design som har tagits fram av The Studio, och uppdraget var att lyfta fram Blossas ursprung och det eldfat i guld som förr i tiden gick att finna på glöggen som såldes av J.D.Grönstedts Vinhandel i Gamla Stan i Stockholm, syns åter på etiketten.

unspecified-9 unspecified-14 unspecified-10

Med den nya designen vill Blossa att flaskans utsida ska spegla den kvalitet som finns på insidan, och glögg har kanske aldrig varit så populärt som nu.
De fina inspirationsbilderna i mitt inlägg är stylade av ingen mindre än Lotta Agaton och fotograferade av Pia Ulin .

unspecified-6 unspecified-12 unspecified-3 unspecified-2

unspecified Pressbilder Blossa

Blossas glögg bygger på ett klassiskt recept från J.D. Grönstedt & Co -en vinhandel som blev känd för att ta fram några av de allra mest uppskattade glöggrecepten och i år lanserar Blossa förutom de tidigare varianterna två nya glöggar, Blossa Alkoholfri Ekologisk och Blossa Röd Vinglögg Ekologisk.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

3 reaktioner på “Glöggtider och Blossa med ny design”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.