Vinterinspiration signerad Ellos Home

image

Vintern och med den julen så småningom kryper allt närmre, ja om jag har förstått det hela rätt så har den första snön fallit i Stockholm nu.
Och jag kunde inte annat än falla för Ellos Home’s magiskt fina inspirationsbilder som på direkten fick mig att vilja vinterbona hemmet, och nu har jag dessutom en riktigt bra rabattkod till Dig som du hittar längre ner i inlägget!
Ovan ser vi massor av produkter som tillför värme och hög mysfaktor, eller vad sägs om Pläden Lilly med flätad frans, korthåriga fårskinnet Ella eller en annan variant från Bloomingville, långhåriga fårskinn, härliga fårskinnstofflor, sammetskudden Olea, ljuslyktan Storm och en rund sjögräsmatta som kanske även blir den perfekta julgransmattan?
Under allt det mjuka fluffiga skymtar vi Ellos populära dagbädd också är det snart dags att tänka på julstjärnor och adventsljusstakar, de finaste tar ofta slut i ett litet nafs.

image

Prydnadskuddar & fodral att byta efter säsong och årstid, är ett enkelt knep för att skapa förändring i tex vardagsrummet eller sovrummet.  
Jag menar inte att man ska slänga och byta varje säsong, utan senare satsa på kuddar som man verkligen gillar och plocka fram/ta undan efter hand som andan faller på.
Också kan man lägga till någon ny fin kudde då och då såklart, det skadar aldrig.
Sammetskudden Olea ovan och kudden med tofs är mina favoriter i kuddstspeln.

image

Ljusstakar & Ljuslyktor hör helt klart den mörka årstiden till.
Ljusstaken på bild ovan har jag redan hemma hos mig liksom krukorna i samma stil, perfekta att använda för små rumsgranar, granris osv tänker jag.

image

Jag älskar den här bilden, enkelheten och hur vackert renskinnet och den rustika bänken speglar sig i varandra.
Bänken kan även användas som ett litet soffbord, endast fantasin sätter gänser när det gäller inredning som du vet!

I samarbete med erbjuder Ellos får Du 20 % rabatt på din beställning* , gäller även på mängder av varumärken när du anger koden 345445

*Villkor

Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-11-06.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med “kampanjpris” eller “design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Gäller max en gång per kund.

*Inlägget innehåller inspirationsbilder från Ellos och adlinks.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.