Bang & Olufsen – Like No One Else

av | okt 22, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

beovision-50-bang-and-olufsen-bedroom

Senaste nytt från danska Bang & Olufsen är en kollektion som heter Like No One Else och som du kanske minns så visde jag TV-apparaterna BeoVision14 för ett tag sedan och själva TV-apparaten BeoVision Horizon ser ut att vara i samma stil rent utseende mässigt iallafall.

beovision-50-bang-and-olufsen-red-carpet

Just tekniska beskrivningar och benämningar är inget som jag känner att jag bemästrar, men du hittar all information om själva prestandan och de olika utföranden som det går att få TV:n i om du kikar HÄR.

image

image

image Pressbilder Bang & Olufsen

I kollektionen ingår även de konformade bärbara högtalarna  som går att få både som BeoSound 1 (trådlös) och BeoSound 2 som kräver anslutning till eluttag.
Bang & Olufsen har alltid varit kända för att ta det här med ljussystem och TV-utrustning till en helt annan nivå över allt annat i kategori som finns på marknaden, och ja det kan man väl konstatera att de fortfarande gör.
Vill du veta mer om kollektionen Like No One Else så kika in hos Bang & Olufsen, och extra plus i kanten från mig personligen för riktig snyggt pressmaterial.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *