Lotta Agaton skapar kontraster under Stockholm Furniture Fair 2017

agatonhemwebb lotta-700x466

Kontraster är det genomgående temat för och namnet på Stockholm Furniture & Light Fairs Trendutställning 2017/18, som är signerad av ingen mindre än stylisten Lotta Agaton
Det blir kontraster i material och möbler liksom överraskande kombinationer, ett alldeles fantastisk val att låta Lotta Agaton ska trendutställningen tycker jag, bravo!
Årets Trendutställning blev en riktig fullträff och jag tror att det vi kommer att få se i början av nästa är blir detsamma.

160522_residence_agaton13908-kopia-700x923

En tydlig trend inom möbel- och ljusbranschen är att gränsen mellan hem och offentlig miljö suddas ut, det syns tydligt i producenternas sortiment och i inredningar, det blandas allt mer. Detta genomsyrar också Trendutställningen 2017/18, som bjuder på kontraster på flera plan.

“Kontraster var det första jag tänkte på när jag fick uppdraget. Kontraster vad gäller material; blankt och matt, dyrt och billigt. Kontraster även i möbleringar. Jag vill bjuda på oväntade kombinationer. I utställningen kommer jag också jobba med att skapa en rumslighet i miljöerna, en ombonad känsla. Det ska nästan kännas som att besöka ett hem fastän det är en offentlig miljö” berättar Lotta Agaton.

160522_residence_agaton13887-kopia-700x996 Bilder publicerade i Residence Magazine fotograf Pia Ulin.

Stockholm Furniture & Light Fair äger rum 7-11 februari 2017 på Stockholmsmässan, en vecka fylld av härlig inspiration och möten som jag personligen ser fram emot riktigt mycket.
Bilderna i inlägget är några av bilderna från hemma.hos-reportaget som Residence Magazine publicerat alldeles nyligen och fler bilder från Lotta’s hem hittar du HÄR.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.