Kasthall lanserar Tekla i nya kulörer

av | okt 8, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

img_1588

Handtuftade ullmattan Tekla från Kasthall designad av Gunilla Lagerhem Ullberg känner jag personligen mycket väl till, jag har nämligen två stora sådana i kulören Violet, dock magasinerade just nu tills andan fällar på igen.
En klassisk handtuftad ryamatta tillverkad i Sverige som vann Swedish Design Awards 2007, året då mattan lanserades.

image Pressbilder Kasthall

På kort tid blev Tekla en av Kasthalls allra främsta designklassiker, lika inbjudande för ögat som namnen antyder presenterar nu Kasthall kollektionen i de fyra nya färgställningarna Mystery Blueberry, Pineapple Swirl, Coconut Crisp och Icy Caramel.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *