Jenny’s Matblogg – Baka med Godis

av | okt 8, 2016 | Design, Okategoriserade

img_1613

Idag har jag precis som jag berättade igår, haft en riktigt slapp och skön dag här hemma och myst runt i mysbyxor hela dagen lång, så himla skönt!
Framåt eftermiddagen blev jag dock lite rastlös, och vad kan väl då passa bättre än att plocka fram sprillans nya Baka med Godis som ingen mindre än Jenny som driver Jenny’s Matblogg har givit ut nu i dagarna.
Jag fick ett ex med posten i present av Jenny nu i veckan (tusen tack), och bara boken i sig är ju som en riktig pralin!

img_1608

3d7a8308

Otroligt lockande och fina bilder till recept på de mest smarriga bakverken man kan tänka sig, ja för vem faller inte för biskvier, kladdkakor, chokladbollar med nutella och annat gott i kakväg?
Och jag som inte är speciellt duktig på att baka försökte mest klura ut vikit recept som skulle vara lättast att lyckas med..till slut valde jag ut Sega Chokladsnittar!

3d7a8294

img_1609

Dags att skrida till verket hahaha, och mannen lätt suckande i bakgrunden i full beredskap att rycka in för att hjälpa mig när jag får haveri i vanlig ordning, och ja vi ska inte gå in i detalj på själva händelseförloppet, men det var tur att han hjälpte till.
Istället för vanliga polkagrisar som står i receptet så använde jag Polly med polkagrissmak, inte helt rätt men det funkade det med.

img_1610

Se där ja!

Nu vet du vad jag mumsar i mig ikväll och efter lyckat resultat är jag fast besluten att testa fler av Jennys recept så att jag eventuellt någon gång innan pensionsåldern blir lite duktigare på att baka.

Skam den som ger sig heter det ju, och STORT GRATTIS Jenny till den fina bakboken!!

 

Kram

 

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *