img_1431

Time Flies heter det ju som bekant, och idag är det sista dagen av september, en riktigt fin höstmånad som har inneburit så mycket roligt för min del arbetsmässigt,jag har ju varit både i Paris, i Grekland och i London på jobbuppdrag, under en och samma månad.
”Make it a September to remember”, jo nu när jag summerar det hela, så tycker jag själv att jag har lyckats med bravur med detta!

3d7a8039

Lille August skulle prompt med ut på balkongen idag när jag var där ute och städade och röjde fastän han avskyr att vara där, min lilla söta räddhare.
Han har varit otroligt efterhängsen sedan jag kom hem ifrån London vill vara när hela tiden.

3d7a8046

img_1429

Växterna på balkongen är de samma som vi hade där tidigare i sommar fast nu har de helt ändrat färg, visst är det fantasiakt hur naturen anpassar sig, dess skiftningar och hur vi människor och djur anpassar oss därefter?
Och med det sagt vill jag bara önska dig en fin start på helgen, och den den nya månaden som startar imorgon!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. J E N N I F E R

  men åh vilken söt hund!!

  Svara
 2. Ninni

  Har förståelse för Din älskling…han vill säkert inte att Matte försvinner iväg…bäst att ha koll på vad hon har på gång .
  Tack för alla Dina fina inlägg, din mix.
  Ljusa Varma Kramar och Tankar från Ninni.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *