BoråsTapeter Soft Feelings av Emma von Brömssen

av | sep 30, 2016 | Design, Okategoriserade

3d7a8029

Idag fick jag ett brev med snigelposten med en tapetprover för den kommande kollektionen Soft Feelings från BoråsTapeter som kommer ut i butik den 9 november.
Här ovan har jag lagt ut mina favoriter ur kollektionen, och blev genast lite sugen på att tapetsera en vägg eller två här hemma hos oss.
Kollektion är framtagen i kreativt samarbete med designern Emma von Brömssen , och hennes fina alster har jag visat många gånger här hos mig i olika sammanhang, och stilen känns igen!

qtjrvw6we4zi6aao3esf-1

qsyw4c7lew1hxllj9avq

vuhqjvdfygkhtjbkdmn9

”Allt fler vill ta in värme, mönster och färg i sina hem för att skapa personliga och mer ombonade hem. Soft feelings har en genomgående varm, mjuk känsla i både ljusa och mer mustiga toner” säger Emma von Brömssen.
”Soft feelings är en självklar kollektion för de som värdesätter det äkta, naturliga och ett fint hantverk, i kombination med ett uttryck som ligger i tiden. Soft feelings mjukar upp våra rena skandinaviska ljusa hem och skapar verkligen en härlig ombonad känsla i vår vardag” avslutar Sissa Sundling.

wgzfgww1scmxsszyotd0

coszi3o71rcmvs9adwzc Pressbilder Boråstapeter

Emma von Brömssen har designat sex av de åtta mönstren i kollektionen Soft Feelings: Tender, Quiet, Fragrance, Humble, Sense och Subtle medan mönstret Shades är designat av Boråstapeters designteam och Gentle är ett arkivmönster från 1956.
Soft Feelings lanseras den 9 november och består totalt av 33 artiklar.
Pris 349 kronor per rulle.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *