Emma Olbers kreativ chef för IRE Möbel!

emma-olbers-ny-kreativ-chef

Idag damp det ner ett pressmeddelande med den glada nyheten att en av mina favoritdesigners, Emma Olbers går in som kreativ chef på IRE Möbel, och med detta ytterligare ett bevis på företagets fokus på långsiktighet.
Både Emma Olbers och IRE Möbel är hängivna till tidlös, hållbar kvalitet i såväl design som produktion.
”Ire har alltid stått för kvalitet i alla led och de har envist behållit sin produktion i Sverige. Jag vill lyfta fram deras miljötänk ytterligare, samtidigt som jag vill samarbeta med fler intressanta svenska formgivare” förklarar Emma.

img_1412

I samband med detta har IRE Möbel tagit en del nya bilder tillsammans med stylisten och fotografen LiffnerLingsell samt uppdaterat funktionerna på hemsidan.
Jättefina bilder och jag har valt ut favoritbilden som visar Emma’s soffa SOFO som är en av de skönaste sofforna jag har suttit i, jag lovar, som att omfamnas av ett mjukt moln!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.