Henke Lundqvist får konkurrens (sponsrad video)

av | sep 21, 2016 | Annons, Okategoriserade

Alltså sport i all ära och hockey som kanske inte är min favoritsport att kolla på, men när det gäller hockeymålvakten Henke Lundqvist så kan man ju inte låta bli att att visa ett visst intresse.
Nu tycker ju jag och säkert många andra kvinnor med mig, att Henke är betydligt trevligare att vila ögonen på utan hockeymunderingen, right?
För ja, när alla tänkbara skydd och hela dräkten inklusive hockeyhjälmen är på plats, så är det ju ganska svårt att se vad som gömmer sig där under.
Så, jag personligen tycker att det är en en faslig tur att Henke Lundqvist även är ambassadör och ansiktet utåt som syns i all reklam osv för varumärket Head & Shoulders.
Den reklamvideon sappar jag verkligen inte bort!
Och vad kan möjligtvis vara bättre än en styck Lundqvist att spana in, jo naturligtvis två, och det är ju inga problem att fixa eftersom Henke har en tvillingbror som heter Joel.
Kolla in videon här nedan så får du se vad som händer när Joel utmanar Henke och försöker roffa åt sig hans ärofyllda uppdrag för Head & Shoulders.

Just like brothers…lite rufft i kanterna och i fightens hetta, men i grund och botten syskonkärlek hockeybröderna emellan såklart.
I själva verket var det faktiskt så att Henke ville att Joel skulle vara med i den nya schampokampanjen och därför avstod ifrån en del av sitt arvode för att Head & Shoulders skulle kunna betala Joel för hans medverkan.
Att dela med sig och pusha för någon annan är verkligen det bästa och mest generösa man kan göra, för tillsammans kommer man så mycket längre än på egen hand.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Head & Shoulders

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *