Hej från London

av | sep 17, 2016 | Design, LDF2016, Mässor, Okategoriserade

fullsizerender

Kikar in lite snabbt och säger ”Hej!” från London dit jag kom tidigare nu ikväll.
Jag blev upphämtad av en chaufför på flygplatsen, och sen avsläppt på ett hm hm mycket annorlunda hotell som ligger i området Shoreditch, och fråga mig inte var det är för det har jag liksom ingen som helst aning om, men det verkar vara lite flummigt….
Hotellet var redan när jag kom hit vid 18-tiden i uppladdningen till vad som nu lite senare utvecklats till en populär nattklubb, och jag sitter på rummet och känner mig som en gammal tant, typ.
Hotellet heter The Hoxton och är nog inte riktigt så som jag tycker att ett hotell ska vara, dvs avslappnat, med skön atmosfär, bekvämt och lugnt så att man kan arbeta osv.
För er som har bott på SP34 i Köpenhamn och vet ungefär hur atmosfären är där, så går det nog att jämföra fast + nattklubbsstök.
Och om jag hänger ut en papperspåse på dörren nu innan jag går och lägger mig, så ska jag få mjölk och en banan till frukost där imorgon bitti…

img_1042

img_1040

Jag är som sagt här för att spana in MINI Living bland annat, och är här all by my self, och det är lite lätt läskigt eftersom jag egentligen inte har en aning om vad som ska ske, hur jag ska hitta till olika platser osv men jag antar att jag listar ut det allt eftersom..
Eller som det så käckt heter ”Det som inte dödar det härdar” och ja, I will survive!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. Ninni

  Anette, Du är så fräsch och fin och STILIG, sedan kommer Du klara det besöket galant och tänk vilken erfarenhet det ger.
  Men en påse med mjölk och banan hängd på dörren??? Är det hotell utan frukostservering?
  Men tanke på äkta engelsk frukost är inte den roligaste av vad jag hört, ingen Continental frukost. Så banan och mjölk känns gott och skönt för magen. Men klart man vill ha mer, det är ju det viktigaste målet.
  Ha de bra!
  Varma Kramar från Ninni.

  Svara
 2. Inredningshjälpen: Checkat ut från Hoxton Hotel

  […] fick byta rum i halvtid, det första rummet som jag fick var så himla mörkt och trist och med väldigt mycket väsen utanför dessutom, men […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *