Mörkare till hösten

img_0718

Idag plingade det på dörren och jag som var mitt uppe i något mycket viktigt grymtade och gick till dörren för att öppna.
När jag sen insåg att det vankades paket till mig från Dirty Linen så blev jag med ens på bättre humör, mycket bättre humör.

Nu när vi har hösten mitt framför näsan är det ju dags att skapa lite förändring i våra hem, och göra det lite mera mysigt och varmt nu när kylan kommer.
Och just sådana saker gömde sig i mitt paket!

Version 2

Ljusa kulörer byts ut mot lite mer dämpade och mustiga, och om man vill så finns det ju verkligen utrymme nu i höst och vinter att addera färg.
Jag har faktiskt utmanat mig själv en smula oooh tänker testa grå nästintill svarta bäddtextilier och dito frottehanddukar till badrummet.
Påslakanen heter TripleX och du kan tex köpa dem HÄR
.

Just nu får du dessutom 20% rabatt* på hela ditt köp ink. varumärken hos Ellos som säljer Dirty Linens produkter, när du använder rabattkoden 345423
Et hett tips från mig!

*Villkor
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-09-16. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.