beovision14-3-0-0-2

I förra veckan bloggade jag om det nya utseendet för Beoplay, där inspirationen hämtats från naturen, och den här veckan tänkte jag visa det allra senaste när det gäller TV från samma designföretag, och även här har Bang & Olufsen sneglat mot naturmaterial och hantverk.
En TV-apparat som heter Beovision 14 som är utrustad med en LCD-panel med 4K-upplösning, Android-TV och rejäla högtalare.

beovision14-interior

beovision14-top-1

beovision14-intro Pressbilder Bang & Olufsen

Det senaste när det gäller teknik med andra ord, men man har även tänkt på designen och adderat en panel nedtill framför högtalaren tillverkad av finaste ekträ alt textil som går att få i tex skogsgrönt eller vinrött.
Beovision 14 finns i två olika storlekar, 40-tum och 55-tum och kostar från ca 60.000 kr

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Bang & Olofsen Like No One Else

    […] är en kollektion som heter Like No One Else och som du kanske minns så visde jag TV-apparaterna BeoVision14 för ett tag sedan och själva TV-apparaten BeoVision Horizon ser ut att vara i samma stil rent […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *