IMG_0584

Vår sista heldag i Paris bjöd på riktigt Malmö-väder, ja det regnade vertikalt hela dagen och hela Paris var insvept i en stor grå filt, som det kan bli!
Detta till trots spenderade vi dagen med att utforska staden mestadels till fots, och begav oss bla till grannkvarteret där Merci Paris finns.

3D7A7141

3D7A7131

En ganska vanlig butik enligt senaste lifestyle butiksstilen med både kläder, inredning, husgeråd, textilier och en fika/restaurangavdelning.
Jag hade kanske lite för höga förväntningar efter att ha läst en massa bloggtips om stället, och blev inte sådär jätteimponerad, men det var fint och trevligt att ha sett det hela.
Min mans kommentar var ”Vad var det jag sa?”

3D7A7143

IMG_0581

Jag spanade såklart in keramikuställningen som jag bloggade om i förra veckan.
Mitt blogginlägg med bättre bilder (pressbilderna) hittar du HÄR

image

IMG_0586

IMG_0590

Jag köpte ingenting alls men blev lite kär i deras sängkläder, en bomullsvariant i en mintkulör som jag tror var het ny i sortimentet.
Kvaliteten verkade helt fantastisk, och det var synd tänker jag så här i efterhand att jag inte slog till!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

 1. Annika Stiernstedt

  Hej Anette,
  Gillar din blogg och följer dig så gott som dagligen. Delar helt dina intryck om Merci. Jag bor delvis i Paris delvis i Stockholm och har givetvis varit på Merci många gånger, men egentligen köpt väldigt få saker. En och annan småsak, men inte mer. Kaféet brukade vara mysigt, men nu är fåtöljerna så nedsuttna så man kan nästan inte sitta i dom. Konceptet är fint och allt är trevligt exponerat, men egentligen bara tittgodis. Men för oss inbitna shoppare är det ju bra som omväxling.
  Bästa hälsningar
  Annika

  Svara
 2. Inredningshjälpen » Merci Merci + Serax

  […] som omnämns av de flesta som ”a must when in Paris” lockade även undertecknad med ett besök förra året när vi var i Paris och vem vet, kanske blir det ett nytt besök där redan i veckan? Och då kan […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *